Tel. 0475 744 272

Wat is C-IRIS

C-IRIS is hét systeem voor uw bedrijf als u op een snelle en gebruiksvriendelijke manier uw personeelsadministratie op orde wilt houden. U kunt met C-IRIS uw complete personeelsbestand, contracten, en planningen bijhouden. U kunt met of zonder klokkast modules de gewerkte uren laten registreren door de werknemers en aan de hand van deze registraties rapporten laten genereren. Met het uitgebreide rechten systeem kunt u bepalen welke werknemer bepaalde taken mag uitvoeren of bekijken. Zo kunt u per vestiging of afdeling een aparte werknemer de planning laten maken en bijvoorbeeld de accountant de rapporten laten bekijken. Omdat deze functies niet teveel van uw tijd mogen vergen is C-IRIS zo gebruiksvriendelijk als mogelijk gemaakt.

Elke medewerker kan zelf inloggen via een computer of telefoon en zijn of haar planning bekijken, eventueel vrij vragen, beschikbaar stellen of ziek melden. De medewerker is dus altijd op de hoogte van de meest recente planning.

Behalve deze functies biedt C-IRIS nog een hele hoop meer. Heeft u interesse in een personeelsadministratiesysteem, neem dan gerust contact met ons op. Naast dit complete systeem bieden wij altijd de mogelijkheid om het systeem voor u op maat aan te passen.

Voordelen

Kosten
Bij dit pakket betaalt u alleen voor de actieve gebruikers per maand. Op deze manier betaalt u nooit teveel. Waarom een pakket kopen van 200 gebruikers als u er maar 143 gebruikt?
Time efficiency
Voor elke gebruiker kunt u een persoonlijk pasje printen waarmee de werknemer in-en uit kan klokken aan het begin en einde van een werkdag. De gewerkte uren worden vervolgens direct verwerkt in C-IRIS.
Centrale inzage en opslag bedrijfsgegevens
Het probleem dat uw gegevens op één specifieke computer staan opgeslagen is niet van toepassing bij C-IRIS. Al uw gegevens worden centraal opgeslagen. Op deze manier kunt u overal ter wereld gebruik maken van uw bedrijfsgegevens.
Accountant koppeling
Door uw accountant te koppelen aan C-IRIS hoeft u niet aan het einde van de maand telkens de gewerkte uren per medewerker door te geven. Dit gaat volledig geautomatiseerd wanneer u een account aanmaakt voor uw accountant in C-IRIS. Het is zelfs mogelijk dit volledig automatisch te laten verlopen indien de accountant dit ondersteund.
Rapporten
U kunt op elk gewenst moment rapporten laten genereren van een door u gekozen periode. In deze rapporten ziet u wanneer iemand gewerkt heeft en in welke unit (vestiging), maar ook wat de lonen en de kosten hiervan zijn.
In te richten op verantwoordelijkheden
C-IRIS kan met behulp van het eenvoudig maar zeer uitgebreid rechten systeem zo ingesteld worden dat bijvoorbeeld een directeur alle rechten heeft en een afdelingsmanager alleen inzicht heeft in zijn desbetreffende unit (Vestiging of afdeling). Op deze manier kunt u verantwoordelijkheden indelen en krijgt u meer structuur in uw bedrijf.
Planning
In het planningoverzicht heeft u een lijst van alle medewerkers die gekoppeld zijn aan een de vestiging. Per medewerker kunt u per dag één of meerdere activiteiten invullen. Dit kan doormiddel van klikken en slepen. Ook kunt u tijden en diensten herhalen. U kunt zelf aangeven op welke dagen van de week, van de maand en tot wanneer deze herhaald moeten worden. U kunt ook een omschrijving invullen zodat de werknemer weet wat de activiteit inhoudt. Elke medewerker kan op zijn persoonlijke planning altijd en overal zien wanneer hij ingepland is.
Klokkast
De eigen ontwikkelde klokkasten zorgen ervoor dat al uw werknemers makkelijk en snel kunnen klokken. Wordt er niet geklokt dan laat de klokkast de huidige tijd en datum te zien. Zo heeft u niet alleen een mooie klokkast aan de muur hangen, maar heeft deze naast de functie van het klokken ook nog een andere functionaliteit! Als extra toevoeging wordt de klokkast ook nog eens aan de planning gekoppeld. Zo kunt u dus altijd zien of de kloktijd overeen komt met de planning tijd.
Helpdesk
Mocht u vragen of problemen hebben met het systeem dan staan wij 24/7 uur voor u klaar om dit op te lossen.

Maatwerk

Ook wij zijn ons er van bewust dat dit software pakket niet alle wensen van elk bedrijf bevat. Wij verkopen dan ook niet alleen een standaard software pakket, maar een pakket dat op maat wordt aangepast aan uw bedrijfsomgeving.

"Geen enkele bedrijfsomgeving is gelijk"
Juist daarom vinden wij het belangrijk dat we vooraf samen met u om de tafel gaan zitten en bespreken hoe uw bedrijfsomgeving uit ziet. Samen kunnen we dit systeem voor uw bedrijf optimaal maken. Ons motto is dan ook niet dat wij uw software bepalen, maar dat dat samen met uw inspraak gebeurt!

Referenties

Het software pakket is voor veel verschillende bedrijfsomgevingen geschikt. U bespaart namelijk een hele hoop tijd en geld doordat dit systeem een groot deel van uw administratie overneemt. Daarbij heeft u ook nog een controle of uw werknemers op tijd komen en gaan. Enkele bedrijven die ons systeem naar tevredenheid gebruiken zijn:


Wij ervaren de samenwerking met Bluebird Software als zeer prettig. Feedback wordt snel op gereageerd en ze denken mee in de oplossing.
Het systeem zelf werkt goed. Vooral back office heeft ons dit veel bespaard.
Specifiek voor ons bedrijf gewenste oplossingen zijn doorgevoerd, echt maatwerk.
Een zeer betaalbaar pakket met veel voordelen t.o.v. handmatige verwerking.

De samenwerking is zéér goed!
Michel Huigevoort
Parkmanager Recreatiepark TerSpegelt

Het contact met Bluebird Software is altijd erg goed. Er wordt snel gereageerd op vragen en er wordt snel actie ondernomen.
Alles is prima in orde en zijn wij erg tevreden met C-IRIS!
Moniek van Geemert
Personeelsadministratie Pakgro Groep

Ik ben erg tevreden over het systeem, het werkt makkelijk.
Wanneer ik vragen heb word ik snel geholpen.
Af en toe is het nog wat onduidelijk waar ik in het systeem dingen kan vinden, maar dat is een kwestie van gewenning.
Machteld van de Moosdijk
Restaurantmanager P.M.N. B.V.

Partners

C-IRIS kan gekoppeld worden aan veel payroll systemen. Zo kunnen de geregistreerde uren in veel gevallen volledig automatisch verwerkt en doorgestuurd worden naar uw payroll systeem. Een koppeling is mogelijk met de volgende payroll bedrijven:

Nmbrs® is een ongekend efficiënte HR- en payroll applicatie, dat je in staat stelt optimale HR diensten te verlenen met minimale inspanning. De applicatie levert continu slimmer wordende payroll software, waardevolle nieuwe HR functionaliteiten, en is gekoppeld met diverse 'out-of-the-box' integraties.

Contact

Wilt u meer informatie over dit systeem, een afspraak met ons maken voor een uitgebreide demonstratie of dit pakket bij ons bestellen, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons op nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar via email of telefoonnummer. Mochten wij door omstandigheden de telefoon toch niet kunnen opnemen, dan kunt u een boodschap achter laten en bellen wij u zo snel mogelijk terug. C-IRIS is een onderdeel van Bluebird-Software met de volgende bedrijfsgegevens:

Hoofdkantoor Bluebird-Software

Doctor Nolenslaan 157
6136GM Sittard
Nederland

Algemene contact gegevens

Email:
info@bluebird-software.com
Web:
www.bluebird-software.com / www.c-iris.com
KVK:
60539461
BTW:
NL853953120B01
Telefoon:
(+31) 475 744 272

Stuur ons een email

Uw email:
Uw Naam:
Onderwerp Email:
Bericht:
Laat dit veld leeg (antispam):