C-IRIS app voor Android en iOS

Personeelsplanning app voor Android en IOS

De hypermoderne app van C-IRIS maakt het mogelijk om snel en doelgericht te werken. Het personeel krijgt direct inzicht in hun persoonlijke rooster en o.a. gewerkte uren. De app is zowel voor Android als voor iOS beschikbaar.

Rooster via de app

Met behulp van de C-IRIS app is het mogelijk om direct inzicht te krijgen in het rooster. Wanneer er op een bepaalde dag niet gewerkt kan worden, kan dit aangegeven worden met behulp van de beschikbaarheid. Meer controle op aanwezigheid van uw personeel staat hierbij centraal.

Urenregistratie via de app

Medewerkers kunnen via de app na een werkdag de gewerkte uren registreren. Deze uren kunnen door een beheerder, indien foutief, aangepast of geaccordeerd worden. De medewerker krijgt in zijn app een overzicht van de gewerkte uren. Met behulp van C-IRIS krijgt het personeel direct inzicht en voorkomt u naderhand problemen of misvattingen.

Agenda koppeling

Het synchroniseren van het C-IRIS rooster met uw agenda was nog nooit zo makkelijk. Door de agenda te koppelen, worden werkdagen nooit meer vergeten. Uw personeel krijgt een push notificatie zodra er een roosteritem in de agenda toegevoegd is. Op deze manier krijgt uw personeel 24/7 inzicht in het rooster. Mooier kan het niet!

C-IRIS - Agenda synchronisatie met personeelsplanning

Download de app

De app is via de Google Play store en Apple App Store te downloaden. Klik op één van onderstaande knoppen om naar de juiste store te gaan.

C-IRIS in de App store C-IRIS in de Play store

Start direct met C-IRIS en krijg de eerste 14 dagen gratis

U kunt de C-IRIS omgeving 14 dagen vrijblijvend en gratis gebruiken. Na 14 dagen kunt u ervoor kiezen om de omgeving om te zetten in een betaalde versie. Indien u de versie niet verlengd, wordt de omgeving automatisch stopgezet. U gaat bij het aanmaken van de omgeving akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring.
C-IRIS Planning software
C-IRIS Personeelsdossier
C-IRIS Fysieke klokkast
C-IRIS Virtuele klokkast
C-IRIS Android en iOS App
C-IRIS Accurate urenregistratie