C-IRIS Verlofregistratie

Verlofregistratie

Verlofregistratie is heel eenvoudig te beheren in C-IRIS. De gebruiker kan via de beschikbare app een verlof aanvraag indienen. De beheerder krijgt deze aanvraag direct te zien en kan vervolgens de keuze maken om deze aanvraag goed of af te keuren. De verlofuren worden vervolgens direct verwerkt in de verloftabel van de desbetreffende medewerker.

Verlofregistratie via de app

Via de app is het voor een medewerker mogelijk om over een bepaalde periode verlof aan te vragen. Deze uren komen vervolgens als aanvraag in de app te staan. Zodra de beheerder de uren heeft goed of afgekeurd is dit direct inzichtelijk.

Naast de verlofregistratie krijgt de medewerker ook inzicht in zijn persoonlijke verlofsaldo en zijn huidige opgebouwde plus- en min-uren.

C-IRIS - Verlofregistratie aanvragen

Overzicht wettelijke en bovenwettelijke vakantie uren

In C-IRIS is het mogelijk om een overzicht te bekijken van de huidige wettelijke en bovenwettelijke uren inclusief de afschrijvingen. Deze uren zijn via rapportages direct voor meerdere medewerkers op afdelingsniveau te genereren. Het persoonlijke verlofsaldo is door de medewerker direct op te vragen via de beschikbare app.

Start direct met C-IRIS en krijg de eerste 14 dagen gratis

U kunt de C-IRIS omgeving 14 dagen vrijblijvend en gratis gebruiken. Na 14 dagen kunt u ervoor kiezen om de omgeving om te zetten in een betaalde versie. Indien u de versie niet verlengd, wordt de omgeving automatisch stopgezet. U gaat bij het aanmaken van de omgeving akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring.
C-IRIS Planning software
C-IRIS Personeelsdossier
C-IRIS Fysieke klokkast
C-IRIS Virtuele klokkast
C-IRIS Android en iOS App
C-IRIS Accurate urenregistratie