C-IRIS Kloksysteem

Kloksysteem

C-IRIS - Klokkast kloksysteem prikklok

C-IRIS heeft twee type kloksystemen. Een fysieke klokkast en een virtuele klokkast. Medewerkers kunnen met behulp van een druppeltje in- en uitklokken bij één of meerdere fysieke klokkasten. Dit zorgt voor een snelle urenregistratie waarbij weinig handelingen noodzakelijk zijn.

Aanwezigheids​registratie

C-IRIS geeft u een realtime overzicht van de aanwezige medewerkers. Zodra een medewerker zich in- of uitklokt is dit direct inzichtelijk via het hypermoderne urenregistratie softwarepakket C-IRIS.

C-IRIS - Overzichtelijke realtime urenregistratie

Thuiswerken

C-IRIS - Thuiswerken via de virtuele klokkast

Thuiswerken was door Corona (covid-19) nog nooit zo'n hot topic als de dag van vandaag.

Eén of meerdere virtuele klokkastpunten kunnen via een wereldkaart overal ter wereld worden toegevoegd. Zodra een medewerker zich in een punt van de virtuele klokkast bevindt, krijgt hij of zij de mogelijkheid om in- of uit te klokken.

Start direct met C-IRIS en krijg de eerste 14 dagen gratis

U kunt de C-IRIS omgeving 14 dagen vrijblijvend en gratis gebruiken. Na 14 dagen kunt u ervoor kiezen om de omgeving om te zetten in een betaalde versie. Indien u de versie niet verlengd, wordt de omgeving automatisch stopgezet. U gaat bij het aanmaken van de omgeving akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring.
C-IRIS Planning software
C-IRIS Personeelsdossier
C-IRIS Fysieke klokkast
C-IRIS Virtuele klokkast
C-IRIS Android en iOS App
C-IRIS Accurate urenregistratie