C-IRIS Personeelsplanning software

Personeelsplanning software

Start vandaag nog met de personeelsplanning in C-IRIS en bespaar tijd op uw administratieve lasten. Doordat alles in de Cloud wordt opgeslagen heeft uw personeel direct inzicht in wie, wanneer en waar aan het werken is. Medewerkers kunnen zelf via de personeelsplanning app hun beschikbaarheid aangeven. Hierdoor verkrijgt de roostermaker inzicht en kunnen roosters snel en efficiënt worden aangemaakt.

Overzichtelijk roosteren

Met behulp van filters kunt u een planning indeling maken die voor u het beste werkt. Door gemakkelijk met enkele muisbewegingen uw groepen en medewerkers in de juiste volgorde te slepen, verkrijgt u nog meer structuur en overzicht. Een groep kan voorzien worden van een naam en kleur en u kunt zelf aangeven welke medewerker er aan een desbetreffende groep gekoppeld dienen te worden. Wilt u de medewerkers met een vast contract bovenaan hebben en de medewerkers met een op afroepcontract eronder. Geen probleem!

C-IRIS - Overzichtelijk roosteren

Standaardrooster

C-IRIS - Rooster overzicht

Wordt er gebruikt gemaakt van vaste roosters? Binnen C-IRIS kunt u gebruik maken van een standaardrooster met de mogelijkheid deze steeds te laten herhalen. Deze functie maakt dat het standaardrooster per week, 2, 3 of zelfs 4 weken herhaald kan worden. Dit bespaart veel tijd en personeelsuren. Hierdoor kunt u zich focussen op de core business!

Strategische personeelsplanning

Binnen de personeelsplanning is in één oogopslag te zien of het een feestdag betreft en wat de weersvoorspelling is. Hierdoor kunt u rekening houden met de bezetting van de buitenactiviteiten en de personeelsplanning hierop aanpassen. Door de handige filter mogelijkheden kunt u deze handige tools aan- of uitzetten.

C-IRIS - Weersvoorspelling bij het roosteren

Personeelsplanning app

C-IRIS - App voor Android en iOS

C-IRIS heeft een app beschikbaar voor zowel Android als iOS. Via deze overzichtelijke app krijgen medewerkers inzicht in hun persoonsgegevens, rooster en urenregistraties. Daarnaast kunnen medewerkers via deze app hun beschikbaarheid doorgeven, verlof aanvragen of zichzelf ziekmelden. Indien u gebruik maakt van virtuele klokkasten kunnen medewerkers via de app direct in- en uitklokken. Dit maakt dat in- en uitklokken op een vast punt binnen een werkomgeving niet meer nodig is. In- en uitkokken kan gemakkelijk middels de virtuele klokkasten die al werken op een afstand van 25 meter binnen het aangegeven klokkast punt.

Start direct met C-IRIS en krijg de eerste 14 dagen gratis

U kunt de C-IRIS omgeving 14 dagen vrijblijvend en gratis gebruiken. Na 14 dagen kunt u ervoor kiezen om de omgeving om te zetten in een betaalde versie. Indien u de versie niet verlengd, wordt de omgeving automatisch stopgezet. U gaat bij het aanmaken van de omgeving akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring.
C-IRIS Planning software
C-IRIS Personeelsdossier
C-IRIS Fysieke klokkast
C-IRIS Virtuele klokkast
C-IRIS Android en iOS App
C-IRIS Accurate urenregistratie