C-IRIS Rapportages

Rapportages

Met rapportages krijgt u inzicht in organisatorische zaken. U kunt bijvoorbeeld een rapportage inzien van alle personeelskosten in een bepaalde periode of hoeveel uren de medewerkers hebben gewerkt.

Inzicht in personeelskosten

Door een financieel urenrapport aan te maken krijgt u inzicht in de personeelskosten. Daarnaast is het mogelijk om alle gewerkte uren inzichtelijk te krijgen. Het financieel urenrapport kan over een bepaalde periode, per afdeling worden aangemaakt. Daarnaast is het mogelijk om de uren te sommeren of om de uren per dag weer te geven.

C-IRIS - Inzicht in personeelskosten

Vergelijk gewerkte uren met geplande uren

C-IRIS - Overzichtelijke rapportages

Door een verschil in rooster en urenregistratie rapport uit te draaien krijgt u inzicht of u de teveel uren heeft ingepland of juist te weinig. Tevens kunt u bijvoorbeeld sturen op repeterende drukke of minder drukke periodes. Het rapport kan op afdelingsniveau worden aangemaakt tussen een bepaalde start en stopdatum. U kunt de gegevens ook groeperen op dag of maand niveau.

Verlofoverzicht

In C-IRIS is het mogelijk om een verlofoverzicht aan te maken. Dit kan op afdelingsniveau. Het rapport geeft o.a. de openstaande wettelijke verlofuren, bovenwettelijke verlofuren en het huidige saldo

Plus- en min-uren overzicht

Met behulp van het plus- en min-uren rapport krijgt u direct inzicht in de huidige stand per medewerker. Het rapport kan op afdelingsniveau worden aangemaakt.

Start direct met C-IRIS en krijg de eerste 14 dagen gratis

U kunt de C-IRIS omgeving 14 dagen vrijblijvend en gratis gebruiken. Na 14 dagen kunt u ervoor kiezen om de omgeving om te zetten in een betaalde versie. Indien u de versie niet verlengd, wordt de omgeving automatisch stopgezet. U gaat bij het aanmaken van de omgeving akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring.
C-IRIS Planning software
C-IRIS Personeelsdossier
C-IRIS Fysieke klokkast
C-IRIS Virtuele klokkast
C-IRIS Android en iOS App
C-IRIS Accurate urenregistratie